Z nějakého důvodu trénovací panáci vůbec nezvyšují sklil, což může být problém, zvlášť pro převedené meele postavy, které jsou závislé na tom, jak vysoký sklil na zbraně mají. Zatím se to dá vylepšit pouze zabíjením mobek stejného levelu, a to není vůbec optimální, protože mobka zaprvé umře a zadruhé kouše zpátky.
3 posters
Trénovací panáci
Amras- Posts : 5
- Post n°2
Re: Trénovací panáci
Ale to je žádoucí chování Dummy co zvyšuje skill zbraně je bug. Na soulwellu jsem dělal, ještě v dobách kdy měl populaci, achi http://www.wowhead.com/achievement=16/did-somebody-order-a-knuckle-sandwich a jsem a musel jsem na 80kách
Orkelt- Posts : 174
- Post n°3
Kruci, byl to moc hezký a užitečný bug nešel by třeba nějakou náhodičkou vrátit zpět? Nikomu to výhody oproti ostatním nedává a hráčům to šetří čas a nervy,
Eynor Astrae- Posts : 240
- Post n°4
Pamatuji, že ten "bug" fungoval s panáky opačné frakce či tzv. "gnomem na zabití". V Silvermoon jsou alianční panáci, nezkoušels?
Amras- Posts : 5
- Post n°5
Orkelt napsal:Kruci, byl to moc hezký a užitečný bug nešel by třeba nějakou náhodičkou vrátit zpět? Nikomu to výhody oproti ostatním nedává a hráčům to šetří čas a nervy,
No technicky to výhodu dává, protože to je obchzení WotLK herní mechaniky... něco jako skillování fishingu pomocí bota atp.
Pokud by to měl bejt jen fun server bez hraní tak ať mají postavy automaticky všechny weapon skilly na max, pokud má bejt blizzlike tak tam obcházení herní mechaniky stejně jako účelové bugy nemají co dělat
Pokud ti tahle herní mechanika vadí tak od Cata weapon skill není součástí hry