Legenda

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum RP/PvE/PvP serveru Legenda

2 posters

Pagarifalův průvodce po světě Azerothu

Igos
    Igos

Pagarifalův průvodce po světě Azerothu Empty Pagarifalův průvodce po světě Azerothu

Příspěvek pro Igos Mon Aug 17, 2015 9:45 pm

Zdravím,

Jak už mnozí ví, tak plánuji cestu po Azerothu. Momentálně Kalimdoru.
    Zkoušel jsem projet část trasy a sepsat o tom něco, jenže dělat to sám není tak zábavné a tak mě napadlo, že bych mohl sepsat průvodce s někým dalším.

Kdo by měl zájem se se mnou vydat po celém kontinentu Kalimdoru, později i Eastern Kingdoms, napište mi na můj email: IgosKucera@gmail.com

Preferoval bych spíše zástupce Hordy.
    Trasu mám naplánovanou a kdyby se objevili komplikace, s mým smyslem pro orientaci si nějak poradím.
    Kdyby se někdo nechtěl účastnit cesty, ale přece jen chtěl být v průvodci, ať napíše taky, pošlu mu trasu a může nás při cestě zastavit.

Doufám, že se někdo najde a přeji hezký den/večer/ráno/...

EDIT: Napište do večera 19.8. - poté jedu pravděpodobně sám.
    Eynor Astrae
    Eynor Astrae

Pagarifalův průvodce po světě Azerothu Empty Re: Pagarifalův průvodce po světě Azerothu

Příspěvek pro Eynor Astrae Thu Aug 20, 2015 11:11 am

Ahoj, Pagarifale, je to dobrý nápad, jen to chce vždy dát trochu delší limit, aby to lidé stačili najít.
    Já například bych mohla mít volno na tohle v pátek či sobotu večer, možná se najde i pár dalších lidí. Takže napsat, v kolik a kde chceš začít a prostě se sejdeme in game.

Stejně tak je fajn se domluvit s "místními" obyvateli, když budeš projíždět, můžeš narazit na někoho, kdo ti zahraje nemrtvé, taury, hlídku v Dusku, lidské stráže a podobně Smile

Tak, těším se, jak to dopadne.

Právě je Sun Nov 24, 2024 6:25 am