Faelin Darksun bol viac ako rok súčasťou elrendarského Arcana, pričom väčšiu časť z tohto obdobia zastával post majstra. O jeho živote kolovalo veľa (žiadne) legiend. Kto bol tento neskonale krásny (priemerne vyzerajúci), nepredstaviteľne mocný (priemerný je presnejší pojem) a geniálny (veľa kecal a niektorí mu na to skočili) elf? Teraz sa to môžete dozvedieť aj vy (nechápem, prečo by sa vám to chcelo robiť, ale pre mňa za mňa)!
Tieto poviedky boli "publikované" na fóre guildy Elrendar Keep v období medzi februárom 2014 a júlom 2015. Opisujú časti života tejto postavy, ktoré sa odohrali mimo RP...a ja som sa ich z nejakého dôvodu rozhodol dať sem 10 mesiacov po skončení v RP, niekoľko mesiacov potom, čo fórum Elrendaru prestalo byť používané a bližšie neurčený čas potom, čo na ne tí, čo ich čítali, zabudli. Nepýtajte sa, prečo som to spravil, sám to neviem.
Niektoré z informácií sa úplne nezhodujú s lore (z rôznych dôvodov), ale príbehy sa väčšinou obsahujú miesta a postavy, okolo ktorých žiadna lore nie je, takže sa netreba báť toho, že si pri čítaní budete musieť z tohto dôvodu vyškriabať oči
Kvalita čítania nie je zaručená, poskytnuté peniaze nevraciame a nie, tvoju mačku z ruskej farmy na falošné rohy nosorožcov nevrátime, zmier sa s tým a posuň sa v živote ďalej!
Tieto poviedky boli "publikované" na fóre guildy Elrendar Keep v období medzi februárom 2014 a júlom 2015. Opisujú časti života tejto postavy, ktoré sa odohrali mimo RP...a ja som sa ich z nejakého dôvodu rozhodol dať sem 10 mesiacov po skončení v RP, niekoľko mesiacov potom, čo fórum Elrendaru prestalo byť používané a bližšie neurčený čas potom, čo na ne tí, čo ich čítali, zabudli. Nepýtajte sa, prečo som to spravil, sám to neviem.
Niektoré z informácií sa úplne nezhodujú s lore (z rôznych dôvodov), ale príbehy sa väčšinou obsahujú miesta a postavy, okolo ktorých žiadna lore nie je, takže sa netreba báť toho, že si pri čítaní budete musieť z tohto dôvodu vyškriabať oči
Kvalita čítania nie je zaručená, poskytnuté peniaze nevraciame a nie, tvoju mačku z ruskej farmy na falošné rohy nosorožcov nevrátime, zmier sa s tým a posuň sa v živote ďalej!
- Chronológia (ak to niekoho zaujíma):
- Poviedky sú zoradené podľa toho, ako boli písané (a zároveň podľa toho, ako by mali byť čítané), nie podľa toho, ako sa odohrávali za sebou. Postupnosť je takáto (zakomponoval som do toho aj RP, pre orientáciu a lebo som mohol):
Cesta tieňov: Prológ
Učeníčka: 1., 2. a 3. kapitola
Cesta tieňov: 1. kapitola/Učeníčka: 4. kapitola (1. kapitola Cesty tieňov sa odohráva počas 4. kapitoly Učeníčky)
Učeníčka: zvyšné kapitoly
Cesta tieňov: zvyšné kapitoly
RP: november 2013 - január 2014
Jazva
RP: február 2014 - marec 2015
Útesy
- Cesta tieňov:
- Jazva:
- Učeníčka:
- Útesy: